<Back to Articles>

Objective Platform joins MIE Data & Insights Event

Come meet us at the MIE Data & Insights event in Utrecht.

Objective Platform will be participating in the 21st edition of the biggest Data & Insights Event in the Netherlands on May 9th and 10th at Jaarbeurs Utrecht. With the theme "It's all about Data & Insights," MIE'23 will showcase the latest trends and advancements in the field to approximately 1,500 professionals, including digital marketers, data analysts, researchers, and other data & insights experts. Join our session on combining brand and MMM for future-proof marketing or participate in our roundtable discussion about optimising your brand with next-gen MMM. We look forward to seeing you there!

Session: Ahead of the Curve - Combining Brand and MMM for Future-Proof Marketing

In een overvol medialandschap is het hebben van een sterk merk essentieel om lange-termijn successen te behalen. Maar hoe doe je dat: een merk bouwen? En hoe meet je de impact van jouw merkcijfers op sales of andere business doelstellingen. In deze sessie laten we onze aanpak zien, het toevoegen van brand data in een MMM. Deze aanpak levert waardevolle inzichten op in de ‘short’ en de ‘long’ van jouw marketing investeringen en de impact op business doelstellingen. Samen met VodafoneZiggo laten we zien hoe je deze aanpak succesvol kunt implementeren en hoe je de inzichten kunt gebruiken om je marketing te optimaliseren.

Speakers

Celesta Lücker-Swart - Insight Consultant en in haar rol verantwoordelijk voor strategische onderzoeksprojecten binnen VodafoneZiggo. Binnen de organisatie is zij sparring partner als het gaat om data gedreven beslissingen nemen, maar vertelt ze ook graag het verhaal van de klant áchter de data. In de samenwerking met Objective Platform is ze nauw betrokken bij Media Mix en Brand Mix Modelling en het gebruik en toepassing van data vanuit onderzoek.

Johan Walda - expert op het gebied van Marketing Measurement en in het bijzonder Marketing Mix Modelling. Als ‘Head of Data Science’ bij Objective Platform is Johan vandaag de dag verantwoordelijk voor zowel het technische gedeelte van econometrische modellen als de praktische toepasbaarheid van model uitkomsten voor adverteerders. Met een achtergrond in zowel marktonderzoek als data science weet hij als geen ander hoe belangrijkheid het is om de werelden van merk en performance samen te brengen.

Roundtable Discussion: Kwantificeer en optimaliseer je brand met next-gen MMM

In onze RoundTable discussie gaan we dieper in op het bouwen en meten van merken met next-gen MMM en onze aanpak voor het integratie van brand data. Samen bespreken we succesvolle implementatievoorbeelden en bieden we ruimte voor interactieve discussie over de voordelen en uitdagingen van deze aanpak.  

Host

Edwin Bos - als ‘Head of Customer Success’ bij Objective Platform verantwoordelijk voor het beheer van het volledige klantportfolio. Hij zorgt ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van data en inzichten. Door zijn jarenlange ervaring in de media- en marketingindustrie aan zowel de uitgevers- als de mediabureaukant, begrijpt hij de complexe datastromen die klanten moeten beheren om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen bij het toewijzen van hun budget.

For more information about the event and to register visit the official event website.

Objective Platform joins MIE Data & Insights Event